O nás

Chameleon

Imprimé spol. s r.o. je ve světě velkoplošného digitálního tisku zcela nová firma, ovšem založená lidmi s dlouholetou zkušeností v reklamě, tisku a digitálních tiskových techologiích.

Výrobky Fujifilm detailně známe a používáme mnoho let. Víme, že jsou vždy na špičce

a přesně to platí i o nově instalované tiskárně Fujifilm Acuity Advance HD 2545W X2.

Tato tiskárna poskytuje velkoformátový tisk v dokonalé fotografické kvalitě a společnost Imprimé spol. s r.o. je první a jediný subjekt, který tuto tiskárnu v Praze a širokém okolí

( s výjimkou Severočeského kraje) provozuje. Jsme hrdí na fakt, že první instalace tohoto typu tiskárny v ČR byla právě u nás.

 

Tisky na Fujifilm Acuity Advance HD 2545W X2 nabízíme nejširšímu okruhu zákazníků od koncových zákazníků s jednotlivými tisky, až po account managery reklamních agentur, kterým rádi nabídneme inovativní postupy a atraktivní produkty, které mohou nabídnout klientům. K dispozici je grafické pracoviště, kde můžeme vaše soubory přijmout k tisku, případně upravit. Ochotně, od základu vytvoříme grafický návrh přímo "na tělo" podle Vašich představ. Pro potiskované materiály vytváříme přesné, korektní barevné profily, protože vysoká barevná věrnost, to je pro nás něco, o čem se nediskutuje. Věc, která se jednoduše předpokládá jako základní požadavek.

Podívejte se na naši galerii, nebo se rovnou přijďte informovat do příjemného prostředí centrály firmy v Praze 5 - Radlicích.

Novinky & události:

Dovolená 2017

V týdnu od 31.7. do 6.8.2017 čerpáme dovolenou. V prvním srpnovém týdnu bude tiskárna uzavřena. K dispozici vám budeme od 7.8.2017. …

Více

Provoz na konci roku 2015

Letošní provoz ukončíme v úterý 22.12.2015. Těšíme se na shledanou 4.ledna 2016

Více

kde nás najdete:

Tiskárnu a poštovní adresu máme v Chrášťanech 34, v Areálu LOGOSIGN. 252 19 Praha - Západ. Fakturační adresa je …

Více

Máte zájem o novinky?